Erhvervsrettet 10. & 11. Skoleår

Erhvervsrettet undervisning målrettet mod håndværk

Erhvervsklassen er et forløb som er målrettet en håndværksmæssig uddannelse inden for fagene:
Murer, maler, tømrer, gartner og skovbrug.

IMG 3097Tilbudet er til unge, der ønsker at blive håndværker, men ikke har gennemført folkeskolen eller af andre grunde har svært ved at klare kravene til en erhvervsskole. Vores virksomhed er en unik kombination af en håndværker virksomhed og erhvervsskole, som ud over almindelige byggeopgaver er et uddannelsessted for unge, som af en eller anden grund ikke oplever at det kommercielle uddannelsessystem imødekommer deres behov.

Conzept Erhvervsskole uddannes meget forskellige mennesker, som alle har det tilfælles, at de er interesseret i at bygge og skabe med deres hænder og være en del af et rart arbejdsfællesskab.
På den måde kan vores elever opleve at blive motiveret på en måde de ikke har oplevet før, i kraft af den anvendelighed der er indbygget i at være en del af en professionel virksomhed. De lærer igennem omhyggelig instruktioner inden for den zone af udviklingsmuligheder de står over for. Det vil sige at baren ikke er sat for højt og ikke for lavt og hjælpen er inden for rækkevide.

Vi oplever, at vores unge, der har gennemgået et forløb i vores erhvervsklasse og starter på en erhvervsskole, har et større overskud og en selvtillid de ikke har oplevet før, inden for skole og uddannelsessystemet.

shelter