Om Conzept

Vores virksomhed er en unik kombination af en håndværkervirksomhed og erhvervsskole, som varetager specialundervisning for udsatte unge.

Vi tilbyder en erhvervsrettet 10. & 11. skole år og STU forløb. Begge tilbud er målrettet et grundforløb inden for håndværksfagene. Ligeledes er det muligt at tage et specielt målrettet grundforløb og få en læreplads i Conzept.

Vores STU program er ligeledes målrettet håndværksfagene og foregår, lige som de andre tilbud, i et arbejdsfællesskab omkring virkelige byggeopgaver.

Conzepts Historie

Conzept har eksisteret siden 2002. Conzept lejede sig ind hos Pædagogseminariet på Sophienborgvænget 10 i Hillerød frem til sommeren 2009. Herefter flyttede vi til Freerslev. Her har vi en lagerhal, et fint værksted og en hyggelig skole. Conzept har gennem årene opbygget en solid "pædagogisk tømrervirksomhed", hvilket betyder, at vi har nogle stabile medarbejdere, som har et indgående kendskab og erfaring med at arbejde pædagogisk med vores drenge/piger, samtidig med, at de udfører bygningsarbejde af høj kvalitet sammen med de unge.